perles-ratafia-raiers

Després de molt de temps i  moltes proves i assajos, LICORS PORTET 1883 ha aconseguit posar al mercat les PERLES DE RATAFIA DELS RAIERS, un producte que s’ha presentat a la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners i al Fòrum Gastronòmic de Girona amb una extraordinària acollida i unes excel·lents crítiques,tant per part dels professionals de la cuina, com docents de les més prestigioses Escoles d’Hoteleria del país, pastissers i amants del món de la licoreria i de la ratafia.

 

Que són les PERLES de RATAFIA dels RAIERS?

Són petites esferes elaborades amb una innovadora tècnica, que les embolcalla amb algues brunes, fent una pel·lícula termo resistent que fa possible fer-les servir tant amb plats cuinats com postres, ja siguin freds o calents, de manera molt senzilla i amb una elegant presentació.

 

perles-ratafia-raiers-gourmet

 

Com utilitzar les PERLES de RATAFIA dels RAIERS?

Cal extreure les perles del pot amb una cullera especial amb forats o amb una petita forquilla, que permeti que quedin escorregudes, i ja es poden posar al plat fred o calent que desitgeu.

 

Com conservar les PERLES de RATAFIA dels RAIERS?

Conserveu el pot en un lloc fresc i sec, entre 6 i 25 graus, allunyat de la llum i de la calor. Es recomana servir-les refrigerades i, un cop obert el pot, guardar-lo a la nevera i consumir-lo en un termini de 15 dies. No les congeleu.

 

ratafia-raiers-perles

 

Amb quins plats es poden maridar les PERLES de RATAFIA dels Raiers?

Són un plaer pels paladars gormands i pels amants de la ratafia, que mariden de manera excel·lent tant amb un foie, un formatge madurat o del tupí, una sopa freda de porros o de meló o un carrée de corder xisquet, com amb un tiramisú, un flam casolà, un pastís de xocolata, un torró trufat o qualsevol plat o postres que creieu adient.