muria_bio_biocultura

Mel Muria (www.mielmuria.com) ha participat en l’edició de BioCultura Barcelona 2018 amb tota la seva gamma de producte Muria BIO, que han sorprès els visitants que s’han acostat al seu estand.

La fira més important a nivell nacional de productes ecològics i consum responsable, que compleix 25 anys, s’ha celebrat del 3 al 6 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona i ha batut rècords de participació amb més de 74.000 visitants. Quatre dies de fira on els visitants, tant professionals com públic interessat pel sector ecològic de tots els àmbits ha pogut veure, experimentar i gaudir de les propostes més innovadores.

En aquest sentit, la família Muria, en constant innovació, ha sorprès els assistents a la fira de productes orgànics amb una de les seves últimes novetats apícoles: una edició limitada i subjecta a temporalitat (d’octubre a maig) de mel crua ecològica composta per vuit varietats (Romero, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta muntanya, Bosc i Bruc).

El procés d’elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i la seva posterior i immediat temps de repòs. Amb això s’aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d’un treball artesanal s’omplen els pots de manera manual, donant com a resultat una mel del tot cremosa. Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l’entorn natural on les abelles fan la seva feina.

Aquest producte ha tingut molt bona acollida ja que té molt poca competència i molts consumidors que aposten per l’ecològic prefereixen la mel cristal·litzada.

Les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio també han estat protagonistes a BioCultura Barcelona 2018: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i ressaltant, de manera especial, la gamma Benestar i Plaer de Mel de Sabors (triada Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

 

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

L’equip comercial de Muria ha aprofitat la fira per realitzar múltiples contactes amb petites botigues que s’han interessat pels seus productes, per estar així en més punts de venda, especialment en herbolaris i dietètiques que és on va destinada aquesta marca a Espanya, així com als establiments del Canal Horeca del sector ecològic.