muria_guia_gourmand

Les diverses gammes de mels de l’empresa perellonenca Mel Muria (www.mielmuria.com), pertanyents al Canal Horeca, han estat escollides ‘millor producte de l’any 2018’, pels responsables de la Guia Gourmand que ahir es va presentar a Reus. La presentació, que va tenir lloc al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès, va anar a càrrec de Vicent Guimerà, xef propietari del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona, reconegut amb una estrella Michelin.

Rafael Muria, president de Mel Muria, ha agraït aquest reconeixement “que atorga un punt més al prestigi i qualitat dels nostres productes. El nostre constant treball i la incansable capacitat innovadora de l’equip de Mel Muria és qui fa possible els reconeixements que reben les nostres mels” , va dir Rafael Muria.

Els directors de la Guia Gourmand, Fèlix Llovell i Ramon Segú, van ser els encarregats de lliurar les distincions, en un acte que també va comptar amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Montse Caelles. Finalment, Joan Urgellès va oferir un exquisit dinar a tots els assistents que va incloure dos plats elaborats amb mel de Mel Muria.

Aquesta edició de la ‘Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra i altres llocs d’interès’, coneguda popularment com la ‘Guia Gourmand’, editada per Arola Editors, acaba de sortir i molt aviat es podrà trobar a les millors llibreries del país. En aquesta 27a edició, corresponent a l’any 2018, hi ha una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia a les visites anuals que realitzen als establiments.

En concret, a més del reconeixement a Mel Muria com a millor producte de l’any 2018, la Guia Gourmand ha atorgat les següents distincions:
• Restaurant de l’any 2018: Joan Urgellès, Reus
• Hotel de l’any 2018: BCN Urban, Barcelona
• Celler de l’any 2018: Ronadelles, Cornudella de Montsant.
• Restaurant Revelació de l’any 2018: Deliranto, Salou.
• Vermut de l’any 2018: Yzaguirre, Morell
• Guia de l’any 2018: Repsol
En el quadre d’honor d’aquesta edició de la Guia també es relacionen els millors restaurants qualificats amb una nota de 8/10 o superior. En aquest rànquing de 2018 els millors de Catalunya són: amb 10/10: El Celler de Can Roca; amb 9,75: Via Veneto; i amb 9,50: Caelis, Gaudir, La Cuina de Can Simón, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà i Sant Pau-Carme Ruscalleda. I pel que fa a les comarques tarraconensess i ebrenques apareixen, amb 9,25: Can Bosch, L’Antic Molí, Les Moles i Villa Retiro; amb 9: Deliranto i Joan Urgellès; i amb 8,75: Casa macarrilla 1966, Mas Folch i Miramar de Cambrils.
La Guia es pot consultar també, íntegrament i de manera gratuïta a la web www.guiagourmand.com on, a través de la localització per municipis o directament per establiments, facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació actualitzada.

sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.