Les varietats de bosc i romaní han estat les escollides per als apartats d´aliments no peribles de la ediciónes d´enguany de les dues publicacions

artmuria-mel-romani-bosc

Les varietats de bosc i romaní de la col·lecció de mels de luxe artMuria Luxury Innova (www.artmuria.com) han estat escollides per les edicions de 2018 de la Guia Repsol i de la guia Gastro Marca Espanya.

A la Guia Repsol les mels de artMuria consten en l’apartat de “Millors Aliments i Begudes d’Espanya, no peribles”. La reconeguda Guia Repsol es revisa íntegrament cada any per constatar que la qualitat dels productes seleccionats manté el seu nivell d’excel·lència, afegir-ne de nous o eliminar els que no hagin arribat a la puntuació exigida. I és l’única, a nivell mundial, que incorpora marques seleccionades per la seva qualitat i que han passat, durant mesos, diferents filtres d’experts.

Aquestes mateixes varietats de artMuria també tenen cabuda en l’apartat d’aliments no peribles de la Guia de Millors Aliments de la pàgina web Gastro Marca Espanya 2018 gestionada per l’Associació d’Amics de la Real Acadèmia de la Gastronomia Espanyola .

Les Mels de Muria també van ser guardonades recentment amb el títol de ‘Millor Producte de l’Any 2018’ per l’edició d’enguany de la ‘Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra i altres llocs d’interès’ coneguda popularment com la ‘Guia Gourmand’ i editada per Arola Editors.

Segons Rafael Muria, president de artMuria, “cada petit reconeixement és un motiu de satisfacció que ens encoratja a seguir treballant dia a dia per aconseguir que els nostres productes siguin de la màxima qualitat”.

 

sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.