Els amants de la gastronomia catalana estan de sort ja que durant les festes de La Mercè de Barcelona podran gaudir de gran varietat d’actes gastronòmics comla Mostra de Vins i Caves de Catalunya,  Barcelona Degustai BCN&Cake. Tots aquests actes faran de Barcelona, una ciutat que impulsa cada cop mes la gastronomia catalana.

 

La merce
A mes a mes al llarg d’aquesta setmana fins diumenge, podràs gaudir d’interesants concerts musicals. Podràs viure en directe la musica dels coneguts grups OquesGrasses, Mishima, Els Catarres, Els Amics de les Arts o els Punsetes.

També hi ha moments per al teatre i les activitats infantils i per a la gastronomia ‘’ontheroad’’ que ha pres protagonisme en els últims anys. Els ja coneguts ‘’foodtrucks’’ com a activitats gastronòmiques realitzades per restaurants que treuen el seu menjar a passejar per uns dies i ofereixen menjar al carrer durant la Mercè per que puguis gaudir d’un bon àpat amb els teus.

A més a més qui es passi per les festes de la Mercè durant aquests dies podrà gaudir d’una representació de deliciosos menjars ‘’foodie’’ en petit format. Entre els dies 18 i 24 de Setembre, de dia o de nit, sempre hi haurà alguna cosa a fer per Barcelona i alguna cosa per picar.

Esperem que gaudiu d’una mercè plena d’activitats gastronòmiques!

 

La merce