nous-productes-alemany

L’empresa familiar Torrons i Mel Alemany, d’Os de Balaguer (Noguera), ha presentat dos nous productes que formen part de la seva gamma ‘gourmet’: l’Agredolç a la mel de taronger i l’Agredolç a la mel de castanyer. Els nous productes representen un pas més dins de l’estratègia de creixement de la firma i sorgeixen de forma cooperativa amb Vinagres Badia, de Mollerussa. La cinquena generació d’aquestes dues empreses familiars, liderades per Ferran Alemany i Judit i Marta Badia, respectivament, s’han aliat per crear un nou producte, cadascun sota als seva marca, mantenint la seva essència tradicional. L’agredolç a la mel és un producte de la família gourmet elaborat amb vinagre ecològic de raïms moscatell i cabernet sauvignon combinat amb les mels de taronger i de castanyer.

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, explica que l’agredolç a la mel de taronger i l’agredolç a la mel de castanyer són dues referències que ”tenim pensades destinar a l’exportació i que ens serviran per obrir nous mercats i noves oportunitats per posicionar els nostres productes”. Per la seva banda, Badia té previst destinar el producte al mercat nacional.Vinculació amb el tercer sectorEls agredolços d’Alemany s’etiqueten al Centre Especial de Treball (CET) que la Fundació Aspros té a Sudanell (Segrià). Aspros rep els agredolços de Torrons i Mel Alemany, fa l’etiquetatge, els emmagatzema i els distribueix gràcies al seu servei Servilògic. Torrons i Mel Alemany ocupa a més de 60 persones amb algun tipus de discapacitat de quatre entitats socials lleidatanes. A més d’Aspros, també col·labora amb Ilersis Shalom, l’associació l’Estel de Balaguer i la Torxa, que s’encarreguen de part del packaging de la marca.