xarcuteria-olga-rovira-sushi-catala

A la Xarcuteria i catering Olga Rovira han creat el sushi català, tot reinventant la idea japonesa que tants adeptes té arreu del món. Són genials per fer caterings diferents innovadors per a batejos, comunions, festes familiars, empreses, etc. Per 10,00 i 12,00 per persona, només cal trucar al 639902170. 

Res de peix cru ni soja, elaboren el sushi català amb productes autòctons, de proximitat però amb tantes varietats com gustos: més de 30 receptes diferents per preparar-lo. Així, compradors d’arreu de Catalunya s’apropen cada cap de setmana a la parada o en demanen per encàrrec a domicili, ja que és l’únic lloc del territori on poden trobar-ne.

En els últims temps, els plats orientals, en paral·lel al menjar preparat, han estat en un auge constant en el món de la gastronomia. Aprofitant aquesta tendència, han anat creant un conjunt d’entrants freds pensats per als clients de la parada i per als càterings per als quals en demanen, amb l’afegit de l’originalitat: l’èxit del sushi català ha arribar perquè és una especialitat pròpia i inèdita.

A més d’aquest sushi també trobareu tot tipus de productes de xarcuteria i elaborats, com pizzes casolanes, croquetes, gyozas i un llarg assortit que us animem a descobrir per vosaltres mateixos!