Nou projecte solidari

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat -que se celebra el 3 de desembre-, la Fundació  Talita presenta aquesta tarda a l’Hotel H10 Art Gallery (Enric Granados, 62, Barcelona) el nou Calendari Solidari Talita 2019, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos, que enguany celebra el seu dissetena edició.

L‘acte de presentació (18.00 hores) comptarà amb la participació de l’actriu Carme Conesa i del periodista Adam Martín, que conduirà l’acte, i dels nens protagonistes del calendari, que vindran acompanyats dels seus familiars i amics.

Personatges destacats

En el Calendari Solidari Talita 2019 participen els nens i famosos següents: Marina i Antonio Carmona (gener); Evan i Tamara (febrer); Marieta i Bonaventura Clotet (març); Josep Maria i Carme Conesa (abril); Nacho i Inés Ballester (maig); Clara i Noemí Galera (juny); Jaume i Paco Roncero (juliol); Joan Pau i Gerard Moreno (agost); Abril i Edu Soto (setembre); Santi i Thais Villas (octubre); Blanca i Fermí Puig (novembre), i Oriol i Josep Maria Pou (desembre). Les fotografies són d’Arnau Dalmases.
Durant la presentació, els assistents podran veure el making of del calendari i alguns dels participants explicaran al públic la seva experiència.

Juntar granets de sorra

L’objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar la societat i afavorir la inclusió dels nens i joves amb discapacitat intel·lectual. El calendari també serveix per recaptar fons. Talita treballa perquè aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per gaudir d’una vida personal i professional digna. Entre d’altres, destaca la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, Precon, Ciments Molins, Promsa i Garmin, a més del Hotel H10 Art Gallery.

El calendari es pot aconseguir trucant al telèfon 93.434 43 55 o bé a través de la pàgina web www.fundaciotalita.org fent un donatiu de 7 euros. Aquest any, s’han editat 300.000 exemplars.

Talita, Fundació Privada atén, ajuda i dóna suport a nens i joves amb discapacitat intel·lectual
i / o necessitats educatives específiques, perquè desenvolupin al màxim les seves capacitats, i pretén sensibilitzar la societat perquè es visqui la discapacitat amb la normalitat i el respecte necessaris, per tal que aquestes persones s’integrin socialment.