sala-gran-restaurant

L´art de la cuina del mar a la brasa

La Sala de l’Isaac és el restaurant del grup Sala Gran, un espai destinat a l’art de la cuina del mar a la brasa.

El restaurant és una masia típica catalana del segle XVIII, amb un menjador que combina la pedra rústica amb una il·luminació moderna, càlida i acollidora, per tal de fer-vos sentir com a casa.

Ens dediquem a l’art de la cuina del mar a la brasa, una tècnica ancestral posada al dia pel nostre xef, l’Isaac Sabrià; utilitzant productes de proximitat i buscant sorprendre en tot moment als nostres clients amb plats com els musclos de roca a la brasa d’olivera, les sepionetes de Palamós a la brasa amb cap i pota de vedella, qualsevol dels peixos salvatges que comprem directament a la llotja de Palamós o, el gelat de llet d’ovella ripollesa a la brasa amb maduixes macerades de Sant Pol de Mar.

La Sala de l’Isaac es basa en uns valors sòlids, ben entesos: tradició, innovació, cultura i sostenibilitat, sempre treballant amb el millor producte de proximitat.

Creativitat, contrastos i modernització de la cuina catalana tradicional són alguns dels nostres fets diferencials, on es busca compartir experiències amb els productes de qualitat i temporada.

L’ADN de la Sala de l’Isaac. El nostre Xef, treballa per recuperar i evolucionar la cultura gastronòmica catalana i empordanesa, l’Isaac és un enamorat de la tradició, amb valors com la sostenibilitat, la qualitat i la innovació.

El grup Sala Gran s’ha modernitzat dividint el seu espai en dos:

La Sala de l’Isaac que segueix com a restaurant i espai gastronòmic especialitzat en la cuina del mar a la brasa i, la Sala Gran destinat a l’organització d’esdeveniments personals, professionals i càtering.

Aquest canvi és degut a les modernitzacions que l’organització de l’equip que ha cregut convenient en separar els dos espais contundentment dins el mateix grup.

 

 

 

La carta

També elaboren plats tradicionals de manera casolana i llestos per menjar a La Cuina de l’Isaac.

 

 

Dades de contacte

AdreçaC/ Barceloneta 44, 17124 Llofriu (Girona) 
Coordenades per GPS
: Lat 41.938301 N – Long 3.130818 E
Telèfon: +34 972 301 638
Mail: info@salagran.com
Web: http://www.salagran.com/salaisaac/contacte/
Facebook: https://www.facebook.com/lasalagran/
Twitter: https://twitter.com/laSalaGran/
TripAdvisor: https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g642222-d986847-Reviews-Sala_Gran-Palafrugell_Costa_Brava_Province_of_Girona_Catalonia.html
Instagram: https://www.instagram.com/lasalagran/