pizza mercadelta

Conserves Mercadelta ha anunciat la novetat d’un nou producte en la seva gamma de productes artesanals, en els quals és una de les empreses catalanes de conserves, que hi està més especialitzada. El cas és que es tracta d’una pizza artesana elaborada un pèl diferent de la forma tradicional, ja s’incorpora a la massa una mermelada especial de la casa  que li dóna un sabor i una textura totalment diferent del que podiem trobar fins ara.

Una pizza única

És una bona oportunitat pels amants de la pizza, perquè puguin comprar-la a un preu assequible, sense que siguin les típiques pizzes pre congelades, de les quals els autèntics degustadors que valoren la pizza, no acaben estant del tot satisfactoris degus a la ‘industrialització’ del producte.

Amb aquesta pizza que ofereix Mercadelta, sens dubte tots aquells indecisos que no els acabi de convèncer les pizzes congelades del super, puguin disfrutar d’una autèntica pizza feta de manera artesanal i tot amb productes de la pròpia terra.

El sector artesà avui dia està molt valorat, ja que la majoria de productes que es consumeixen en el dia a dia pels clients, acostumen a ser més artificials amb productes industrials que potser li treuen qualitat al producte comparat amb els que són més naturals. El problema és que el baix preu de la producció d’aquest productes que s’acostumen a vendre en els establiments com els supermercats, resulta ser més baix respecte els que ho venen els productors artesanals.

Tot i així encara hi ha d’alguns que aposten per aquests productes que sembla que cada cop més queden en la tradicionalitat més que en el consum diari, i un clar exemple sens dubte és Mercadelta.

La pizza compta amb els ingredients de llet, sal, oli d’oliva, llevat i vi. A més de comptar amb l’ingredient que li dóna sens un dubte un to especial i únic com és la mermelada pròpia, juntament amb ou, xoriço, pebrot picant, pernil, llom adovat i formatge emmental, una combinació de sabors que amb la pasta fina aconsegueix una textura cruixent i gustosa.

Al web www.conservasmercadelta.com es poden trobar ofertes setmanals i amb unes condicions d’enviament immillorables, a més de la possibilitat de comprar qualsevol dels productes per via online.