mel_muria_bio_bruc

La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO (www.mielmuria.com), ha estat la guanyadora del primer premi de l’apartat de ‘Mels fosques’ de l’III Concurs Nacional de Mels, organitzat per l’Associació Espanyola d’Apicultors, al marc de les VI Jornades Apícoles, celebrades aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Guadalajara).

Rafael Muria, president de Mel Muria i encarregat de recollir el guardó, ha destacat que “aquest premi té per a nosaltres un significat especial tant per la representativitat de qui l’atorga, l’Associació Espanyola d’Apicultors, com pel reconeixement que comporta a la qualitat de les nostres mels “. Segons Muria: “participar en aquest concurs requereix complir uns requisits exigents. Per això, aconseguir el primer premi en la categoria de mels fosques ens omple de satisfacció i recolza la bona feina que realitzem a Mel Muria “.

Cal destacar que al Concurs Nacional de Mels només poden presentar-se apicultors de forma individual o associada que compleixin la normativa de qualitat vigent sobre la mel. A més, una de les exigències per participar en el Concurs és que la mel sigui de la collita de l’última campanya i amb origen en el territori espanyol.

La mel de bruc ecològica de Muria BIO, guanyadora del primer premi de ‘Mels fosques’, va competir en el concurs amb més de seixanta marques de mel de tota l’estat espanyol i es van atorgar premis a les següents categories: mels clares, mels ambre i mels fosques.

La mel de bruc és una de les 11 varietats de la col·lecció de mel ecològica Muria BIO. També formen part de la col·lecció el pol·len natural i les varietats de castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní.

La gamma de mels Muria BIO, pertanyent al canal Horeca, es complementa amb una col·lecció de Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors, escollida Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

diploma-concurs-mel-muria

 

sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.