576_1499093424unnamed

Una festa esperada

Diumenge 23 de setembre a les 17:00h tindrà lloc a Barcelona la presentació de La Garnatxa Valenta, el nou vi solidari de l’associació Terra de Garnatxes. La presentació se celebrarà a l’Espai Selecció de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que enguany tindrà lloc al Moll de la Marina, entre la Torre Mapfre i l’Hotel Arts.

Aquest vi solidari és fruit de l’aportació de les millors garnatxes dels 6 cellers que conformen l’associació Terra de Garnatxes: Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech, i els beneficis aniran destinats al projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déude Barcelona, que treballa per crear el centre oncològic infantil més gran d’Europa.

Invitacions especials

A l’acte de presentació assistiran els responsables de tots els cellers que conformen Terra de Garnatxes, i comptarà amb la participació d’alguns membres destacats del món del vi.

Acte reconegut

A més, cal dir que s’espera una gran expectació i sobretot assistència, especialment del públic que pronvingui o treballi a Barcelona (que se sap que és molt). Això es deu lògicament, a que al dia següent és 24 de setemebre, el dia de la Mercè, la patrona de la capital i és festa a la ciutat.

Es tracta d’una nova presentació amb molta expectació, que mostrarà una vegada més la qualitat d’un si més no, reconegut al país que dona un nom i una denominació d’origen molt important. Els vins de la Garnatxa, des de fa uns quants anys ja tenen un espai reservat a les cites vinícoles que se celebren durant tot l’any a Catalunya, i sens dubte és una de les més esperades.