muria_biofach_2018

Mel Muria (www.mielmuria.com) ha posicionat la seva gamma de productes ecològics Muria BIO a BioFach 2018, la fira internacional per excel·lència de productes orgànics i ecològics a nivell europeu que s’ha celebrat, del 14 al 17 de febrer, a la ciutat alemanya de Nuremberg.

Mel Muria ha assistit a BioFach, punt de trobada per a proveïdors i responsables de producció i comerç en la indústria orgànica a nivell internacional, per segon any consecutiu i el seu equip directiu està molt satisfet amb el resultat.

La fira és una clara mostra que el mercat ecològic europeu no para de créixer. La present edició ha comptat amb 2.950 expositors, d’entre els quals 193 empreses de l’estat espanyol, i amb una assistència de gairebé 50.000 visitants de més de 130 països.

Tots els expositors de BioFach han de superar els estrictes criteris d’admissió exigits pel certamen, de manera que la participació en el Saló ja representa per a les empreses i productes un segell de distinció i qualitat.

Segons Rafael Muria, president de Mel Muria, “la fira ha estat tot un èxit i estem molt orgullosos que cada vegada més, tant els nostres productes com dels Productes de les Terres de l’Ebre i dels Productes de la Reserva de la Biosfera, entre els quals es troben les nostres mels, siguin competitius i tinguin reconeixement internacional “.

La col·lecció Muria BIO està composta per tres gammes de producte: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors.

Aquesta última va ser guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la 23a edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016, concedit per l’Associació Vida Sana, sent triada entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

De manera recent, la Mel de Bruc de la gamma ecològica Muria BIO ha estat guardonada amb el primer premi de l’apartat de ‘Mels fosques’ de l’III Concurs Nacional de Mels, organitzat per l’Associació Espanyola d’Apicultors.

 

Sobre Mel Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.

Una de les creacions més recents de artMuria és la seva col·lecció Luxury Innova, quatre varietats de mel de taronger amb sabors de safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or, que mariden amb tot tipus d’aliments.