muria_bio_sana_2017

Mel Muria ha participat aquesta setmana al Saló Internacional de productes biològics i naturals SANA 2017, amb la seva gamma de productes ecològics Muria Bio, celebrada a Bolonya (Itàlia) del 8 a l’11 de setembre.
La 29a edició de la fira internacional de productes orgànics i ecològics, ha estat tot un èxit en un país molt conscienciat amb els productes naturals i ecològics. El saló ha comptat amb més de 47.000 m2 d’exposició, més de 1.000 expositors i més de 65.000 visitants.
La gamma Muria Bio ha tingut una estupenda acceptació, especialment han destacat les varietats de mel de bosc amb grans de cacau, la mel de muntanya amb gingebre i la mel de taronger amb safrà de la línia Benestar i Plaer de Muria Bio.
La fira ha comptat amb visitants de diferents països, destacant el públic del país amfitrió: Itàlia. La majoria ha estat un públic de perfil professional, especialment del sector del comerç minorista.
Els visitants que s’han acostat a l’estand de Mel Muria han pogut provar les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (Millor Producte BIO de la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.
artMuria es distribueix a nivell europeu en països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suïssa o el Regne Unit. Al continent asiàtic és present al Japó, Corea del Sud, Hong Kong, Taiwan (Xina) i Aràbia Saudita i aviat iniciarà la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i els EUA
Properament, Mel Muria també estarà present a la Fira Natura Salut de Tenerife (22-24 setembre) ia BioCultura València (29 de setembre-1 octubre).