mel-muria-luxury

La gamma de mels artMuria Luxury Innova (www.artmuria.com) es posiciona com un referent del sector.
La col·lecció de mel de luxe llançada per artMuria a finals del passat any segueix sorprenent als consumidors amb les seves quatre varietats de mel de taronger: safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or.
En concret aquesta última ha estat qualificada recentment pels experts com una de les mels més exclusives del mercat al nostre país.

 • artMuria amb safrà: un tresor aromàtic i sofisticat
  Mel d’aroma floral, de color groc-vermellós-ataronjat, amb partícules de safrà. De sabor dolç dominant, però amb notes àcides i lleugers tocs amargs del safrà. Combina bé amb infusions, llet calenta, formatges frescos, anxoves en conserva, escabetxos agredolces, chutneys, arrossos, pastes, guisats de carn i patates, dolços i gelats
 • artMuria amb tòfona blanca: singular caprici de la natura
  Mel d’aroma floral, de color ambre molt clar, amb components característics de tòfona, terrosos, a pluja, fruits secs i fruits vermells del bosc. De sabor dolç dominants amb notes àcides. Marida bé amb salses lleugeres i plats sense forts aromes que li resten protagonisme. Ideal sobre pasta fresca, arrossos i amanides. En plats calents, afegir sempre al final de la cocció perquè no perdi aroma.
 • artMuria amb tòfona negra: intensos records del bosc
  Igual que l’anterior, aquesta mel d’aroma floral, de color ambre molt clar, també conté components característics de la tòfona que augmenten sensiblement en el retranasal en escalfar en boca. Combina bé amb salses per a carns, de barbacoa, pasta, amanides, embotits i patés. Aquesta varietat aguanta bé la cocció.
 • artMuria amb or: una brillant proposta
  Mel d’aroma floral, de color ambre molt clar, amb flocs d’or, amb un component cítric. De sabor dolç dominant, amb tocs àcids, és ideal com a ornament de begudes i per a tot tipus de salses i plats d’alta cuina.

 

La col·lecció artMuria Luxury Innova, que es comercialitza de manera individualitzada en envasos de 170 grams, es distribueix tant a nivell nacional com internacional.
PVPR gamma artMuria Luxury Innova
Mel de taronger amb Safrà: 15,47 € / pot 170 grams
Mel de taronger amb Tòfona Blanca: 16,07 € / pot 170 grams
Mel de taronger amb Tòfona Negra: 15,66 € / pot 170 grams
Mel de taronger amb Or: 16,40 € / pot 170 grams

Sobre artMuria
artMuria, marca exclusiva membre de Luxury Spain, és una creació de la família Muria, apicultors des de 1810. Quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d’aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents.
artMuria es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda i Alemanya. Al continent asiàtic té presència a l’Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud, Hong Kong i Taiwan (Xina). La marca de mel de luxe iniciarà en breu la seva distribució a altres països d’Europa, Golf Pèrsic i als Estats Units.
La companyia, en plena fase d’expansió nacional i internacional i que manté un creixement sostingut, és reconeguda per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.