pates-olives

 

Pasta d´olives de màxima qualitat

L’empresa Vallespí Vidal es va crear amb l’objectiu d’elaborar olives de taula i oli d’oliva verge extra de gran qualitat, utilitzant la seva pròpia producció d’olives per a la transformació, elaboració, envasament i comercialització dels seus productes.

Tant l’oliva de taula de les varietats Sevillana, Empeltre, Arbequina i Morta, com l’oli de les varietats Empeltre i Arbequina s’elaboren artesanalment, sense productes químics ni additius, excepte herbes aromàtiques.

La pasta d’oliva s’elabora a partir de les tres varietats (Sevillana, Empeltre i Arbequina) de forma natural i sense productes químics ni additius.

 

Pasta d´oliva

Aquestes són les tres varietats de patés o pasta d’oliva:

Pasta d'oliva Sevillana

Pasta d’oliva Sevillana

 

 

 

 

Pasta d'oliva Empeltre

Pasta d’oliva Empeltre

 

Pasta d'oliva Arbequina

Pasta d’oliva Arbequina

 

 

 

Dades de contacte

Bernat Vallespí Vidal
Adreça: Carrer de les Eres Nº 40 – 43782 -Vilalba del Arcs (Tarragona)
Telèfon: +34 977 438 050 – +34 636 234 140
Fax: +34 977 438 050
Mail: info@lagaeta.com
Web: http://lagaeta.com/
Facebook: https://www.facebook.com/lagaeta/