olives-gaeta

Olives de taula artesanals i excepcionals

L’empresa Vallespí Vidal es va crear amb l’objectiu d’elaborar olives de taula i oli d’oliva verge extra de gran qualitat, utilitzant la seva pròpia producció d’olives per a la transformació, elaboració, envasament i comercialització dels seus productes.

Tant l’oliva de taula de les varietats Sevillana, Empeltre, Arbequina i Morta, com l’oli de les varietats Empeltre i Arbequina s’elaboren artesanalment, sense productes químics ni additius, excepte herbes aromàtiques.

La pasta d’oliva s’elabora a partir de les tres varietats (Sevillana, Empeltre i Arbequina) de forma natural i sense productes químics ni additius.

 

Olives

L’oliva Sevillana és de bon tamany, es consumeix verda i està aromatitzada amb herbes naturals recollides del camp.

La varietat Empeltre està considerada la millor oliva negra de taula, per la seva pastositat i sabor, aromatitzat amb herbes.

L’Arbequina, de petit tamany però un sabor que la distingeix de les altres varietats, també està aromatitzada amb herbes naturals.

Les olives Mortes s’elaboren amb la varietat Empeltre, mitjançant un costós i delicat procés artesanal. Amb l’assecament de les olives en abundant sal i el fred intens de les nits hivernals s’aconsegueix un producte artesà de gran qualitat, aromatitzat amb herbes naturals.

 

Dades de contacte

Bernat Vallespí Vidal
Adreça: Carrer de les Eres Nº 40 – 43782 -Vilalba del Arcs (Tarragona)
Telèfon: +34 977 438 050 – +34 636 234 140
Fax: +34 977 438 050
Mail: info@lagaeta.com
Web: http://lagaeta.com/
Facebook: https://www.facebook.com/lagaeta/