Oli Verge Extra amb característiques organolèptiques úniques

L’empresa Vallespí Vidal es va crear amb l’objectiu d’elaborar olives de taula i oli d’oliva verge extra de gran qualitat, utilitzant la seva pròpia producció d’olives per a la transformació, elaboració, envasament i comercialització dels seus productes.

Tant l’oliva de taula de les varietats Sevillana, Empeltre, Arbequina i Morta, com l’oli de les varietats Empeltre i Arbequina s’elaboren artesanalment, sense productes químics ni additius, excepte herbes aromàtiques.

La pasta d’oliva s’elabora a partir de les tres varietats (Sevillana, Empeltre i Arbequina) de forma natural i sense productes químics ni additius.

 

Oli

L’oli Verge Extra de la varietat Empeltre és de gran qualitat. Està envasat amb DO Protegida Terra Alta i està catalogat pels experts com únic al món, degut a les seves característiques organolèptiques. L’extracció de l’oli es realitza en fred a 27ºC.

 

L’oli Verge Extra de la varietat Arbequina és de gran qualitat degut, entre altres factors, a l’altura de la zona de cultiu sobre el nivell del mar i els freds intensos del període hivernal. L’extracció de l’oli es realitza en fred a 27ºC.

 

Premis

Recentment han participat al concurs Terraolivo 2016 on han aconseguit la medalla PRESTIGE GOLD en l’Empeltre i l’Arbequí.

Les puntuacions:

La Gaeta “Arbequina” SPAIN 83.75 PRESTIGIO GOLD
La Gaeta “Empeltre” SPAIN 78.75 PRESTIGIO GOLD

 

 

Dades de contacte

Bernat Vallespí Vidal
Adreça: Carrer de les Eres Nº 40 – 43782 -Vilalba del Arcs (Tarragona)
Telèfon: +34 977 438 050 – +34 636 234 140
Fax: +34 977 438 050
Mail: info@lagaeta.com
Web: http://lagaeta.com/
Facebook: https://www.facebook.com/lagaeta/