do-conca-barbera-barcelona

La Denominació d’Origen Conca de Barberà va tornar a triomfar ahir a Barcelona, amb un showroom al qual van assistir més de 250 professionals de la restauració i l’hostaleria de la ciutat, així com a premsa especialitzada i prescriptors del món del vi.

L’acte, que va tenir lloc al Mercat de les Flors de Barcelona sota el lema CONCArim Barcelona, va reunir a 17 dels 25 cellers que conformen la DO: Agrícola de Barberà, Bodegas Concavis, Cara Nord Celler, Castell d’Or, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Costador – Metamorphika by Joan Franquet, Gerida Viticultors, Mas de la Pansa, Mas Foraster, Rosa M. Torres, Succés Vinícola, Vidvertus, Vilanova Vins, Vins de Pedra, Vins i Caves Portell.

Els assistents van poder conèixer de primera mà la cinquantena de vins proposats pels 17 cellers, i maridar-los amb una proposta gastronòmica de proximitat i la música del grup The Painomi, que van amenitzar la tarda amb el seu espectacle.

Al tast per a periodistes i prescriptors, conduït per la sommelier i periodista Meritxell Falgueras, els assistents van poder tastar 5 referències de la DO: Cara Nord Blanc, Portell Rosat Trepat, Vins de Pedra Negre, Mas de la Pansa Trepat i Josep Foraster Negre Reserva. 5 propostes vinícoles que van permetre als assistents tastar noves anyades de vins que ajuden a conèixer en profunditat el producte que s’empara sota la DO Conca de Barberà.

Amb la celebració d’aquest showroom, la DO Conca de Barberà ha volgut apropar-se al públic professional de la capital catalana per donar a conèixer l’oferta vitivinícola de la comarca, caracteritzada fonamentalment pel Trepat, la varietat emblema d’aquesta DO i de gran importància per a la Conca gràcies al caràcter únic que li atorga.