vinomics-do-catalunya

 

Ahir 18 de maig va ser el dia escollit per la Denominació d’Origen Catalunya per presentar un dels seus grans projectes d’aquesta temporada: Vinomics, una fort aposta de la DO per difondre la cultura del món vi a través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país.

Vinomics són una sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi, que es publicaran mensualment al web de la DO Catalunya. Cada mes, els autors que formen part del projecte i que són els grans protagonistes d’aquesta aventura, presentaran la seva proposta de còmic i vi. Històries, anècdotes, emocions, humor i personatges singular que arribaran al públic mes a mes, i a on còmic i vi esdevindran un maridatge singular.

A l’acte de presentació, celebrat al Palau Robert de Barcelona, es va donar a conèixer en exclusiva la primera d’aquestes històries –ja disponible al web de la DOEl mateix vi, signada per Albert Monteys, possiblement un dels autors de còmics més divertit i prolífic del país, i amb una muntanya de pàgines de sàtira política i social publicades a El Jueves. La resta d’històries aniran arribant puntualment al web de la DO Catalunya el tercer dijous de cada mes. A més, totes les històries seran publicades tant en català com en castellà i anglès per tal d’arribar al màxim nombre de seguidors a nivell nacional i internacional.

Vinomics és un dels projectes claus de la campanya La quinta de la DOCat,  que la DO ha encetat enguany per tal d’apropar-se al segment de consumidor més jove. A través del còmic, la DO Catalunya, fidel a la seva vocació de modernitat, vol apropar-se a les noves maneres que tenen els joves de viure la cultura, adaptant-se als seus gustos i la seva manera de fer per tal de fer difusió del vi mitjançant l’entreteniment.

 

Per més informació visiteu el web oficial: http://www.do-catalunya.com/vinomics/