fitur-costadaurada-terresdelebre

La Costa Daurada i Les Terres de l’Ebre es promocionen des d’aquest dimecres i fins diumenge a Fitur 2016, la Fira Internacional de Turisme celebrada a Madrid des d’aquest dimecres fins a diumenge. El certamen permet al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona tancar acords amb els principals operadors turístics i companyies aèries europees.

Així doncs, l’aeroport de Reus comptarà aquest any amb 80,231 places d’arribada més que la temporada turística anterior. Aquest increment afavorirà l’augment del turisme procedent de Rússia, Holanda, el Regne Unit i Irlanda. Aquesta és una de les novetats sorgida de les reunions prèvies a la fira que els representants de la Diputació de Tarragona i del seu Patronat de Turisme, en nom de la Taula Estratègica de Promoció de l’Aeroport de Reus, segellaran amb operadors turístics i companyies aèries internacionals.

La Diputació de Tarragona participa aquests dies a la fira a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, per promocionar l’oferta turística de la Costa Daurada i Les Terres de l’Ebre, gestionades a través del seu Patronat de Turisme. També participen els municipis i ens adherits als convenis corner. La delegació de la Diputació a FITUR l’encapçalen el seu president, Josep Poblet, i el president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer.

La gestió de l’espai gastronòmic que cada any l’Agència Catalana de Turisme ofereix als professionals del sector turístic català assistents al certamen, anirà a càrrec en aquesta edició de l’Escola d’hostaleria de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa. D’aquesta maner, una mostra representativa de la cuina i els productes de les Terres de l’Ebre es pot degustar aquests dies a Madrid.