botiga-fortia

La Botiga de Fortià és un negoci familiar que data del 1931 reconegut recentment com a establiment històric.

Són una petita botiga de poble que volen oferir als seus clients els millors productes dels horts i camps del seu poble i també dels pobles veïns.  si vols els trobaràs físicament a Fortià, al cor de l’Alt Empordà, per aconsellar-te i oferir-te productes frescos i de qualitat. També disposen de botiga online especialitzada en els millors productes de la seva comarca, l’Alt Empordà, on t’ofereixen:

  • Productes d’alta qualitat.
  • Estar sempre pendents de que quedis satisfet amb la teva compra.
  • Els preus justos.

 

Bona part dels productes que ofereixen a la botiga, com tradicionalment s’ha fet en els petits negocis de queviures dels pobles, són productes de proximitat que amb el temps i gràcies a una bona gestió i defensa dels productors han esdevingut en molts casos denominacions d’origen protegides. Podreu comprovar la manera com es fan les coses a l’ Empordà, i segur que no en quedareu decebuts.

Els millors productes de l´Alt Empordà

Els millors productes de proximitat, gairebé com si el pagès et parés la taula! Trobareu:

Mel de Fortià, del seu poble, al carrer de l’Unió, per en Macau, un senyor que fa la millor mel de forma natural.

http://labotigadefortia.com/c/12-category_default/mel-de-poble.jpg

La millor selecció de fruites, verdures i altres productes dels pobles de l’Alt Empordà. Petites produccions, gran qualitat i el sabor de tota la vida!

http://labotigadefortia.com/c/16-category_default/fruites-i-verdures.jpg

Arròs de Tramuntana, el primer arròs produït i comercialitzat amb clara denominació de l’Alt Empordà i d’una qualitat sensacional. De varietat onice, el trobareu normal i integral.

arros-tramuntana-fortia

Els millors patés, confitures i cremes amb ingredients de l’hort amb sabors i varietats que us sorprendran tant per la seva peculiaritat com per lo bones que són.

PATÉS I MÉS COSES BONES

Una selecció dels millors olis catalans que han provat, i n’han provat moltíssims!

oli-fortia

Una exquisida selecció de dolços típics catalans que no oblidaràs fàcilment!

dolcos-fortia

 

 

Vins D.O. Empordà

Tu de què ets? De blanc, de negre o de rosat; o potser una mica de tot? Cap problema, tens un ampli catàleg de vins D.O Empordà per qualsevol ocasió!

vins-botiga-fortia

Vi negre

NEGRES

Els vins negres denominació d’origen Empordà són de alta qualitat, amb cos, ben constituïts i harmònics, en ocasions amb el matís d’una criança acurada. Aquests vins de reserva i criança ofereixen un ventall per qualsevol ocasió, tant per un dia magnific com per celebrar un dia de mer…

Presenten notes aromàtiques i característiques; són complexes, fragants, amb tocs d´espècies, mantenint sempre aromes de la fruita i la planta. Un cop a la boca…

 

Vi blanc

BLANC

Els vins blancs que s’elaboren a l’Empordà són frescos i saborosos, freqüentment produïts amb varietats autòctones, però també altres monovarietals de notable qualitat.

Vi rosat

ROSATS

I els rosats… ai els rosats… diuen que els de l’Empordà es caracteritzen per un color cirera ben definit, amb gran personalitat i aromes delicades, frescos i de graduació alcohòlica moderada. Doncs això: deliciosos!

També disposen de Cava i Vins Dolços!

 

 

Productes de fora

http://labotigadefortia.com/c/21-category_default/metre-1.jpgTambé busquen i et porten els millors productes i la millor fruita i verdura d’altres llocs quan a l’Alt Empordà no se’n fa, no n’hi ha, o no n’és temporada.

Us recordem que des de la web hi podeu fer la compra online, així com la comanda per després recollir-la a la botiga.

 

Dades de contacte

botiga-fortia-log

 

 

 

 

 

 

Adreça: La Botiga de Fortià. Plaça Catalunya nº2 Fortià (Girona)
Telèfon: 972 53 40 77
Mail: info@labotigadefortia
Web: http://labotigadefortia.com/ca/
Facebook: https://www.facebook.com/LaBotigadeFortia/
Twitter: https://twitter.com/botigafortia