KYLATT

KYLATT

L’Or de Ponent

KYLATT és la unió de la millor selecció d’olives arbequines dels camps d’Alcanó, l’expertesa dels tècnics del Molí d’Alcanó i la passió per la gastronomia del Xef Oriol Ivern (Hisop, Barcelona amb Estrella Michelin).

És un oli fruitat verd, en boca és picant, amb un amarg i dolç equilibrat. Els seus aromes recorden l’herba tallada, notes d’ametlló o fonoll o nou verda, o de verdures de fulla, així com tocs clars d’ametlla, que li defineixen la dolçor en boca dels olis d’Arbequina.

El seu caràcter afruitat el fa ideal per acompanyar plats de carn i peix, i també per potenciar els sabors en plats fornejats o en fregits suaus. Igualment és ideal per tastar-lo sol, per apreciar la seva essència.

 

 

Dades de contacte

Adreça: Carretera 2 – 25162 Alcanó (Lleida)
Mail: molialcano@fruitsponent.com
Telèfon: 973 136 015
Web: http://www.fruitsponent.com/kylatt/
Facebook: Or de Ponent
Instagram: @or_de_ponent