estudiants-cuina

En els últims anys la demanda de professionals especialitzats en l’art culinari s’ha incrementat considerablement i és per això que també ha fet créixer l’interès de joves per estudiar gastronomia, els que compten amb un ampli camp de treball que abasta des reconeguts restaurants, fins a la indústria de l’alimentació.

Referent a això, Elizabeth Romero, directora general de l’Institut d’Estudis Superiors en Gastronomia, va considerar que l’estudi de la ciència gastronòmica s’ha convertit en una excel·lent opció per al desenvolupament professional dels joves, i per això la institució que dirigeix ​​ofereix diverses especialitats com en cuina mexicana, sommelier, així com mestratge en direcció d’empreses i begudes, a més de cursos i tallers.

Actualment hi ha una àmplia varietat de programes televisius enfocats a promocionar productes gastronòmics i això ha ocasionat que es desperti l’interès de joves per estudiar aquesta professió, de manera que la carrera té una alta demanda que sembla que cada cop augmentarà més. També és un gran factor el fet que molts dels millors cuiners del món siguin d’aquí, la qual cosa motiva encara més els joves del nostre país per interessar-se en la cuina com a professió.