Degusta la Pota Blava i la Carxofa del Prat!

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobrega (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa del Prat, des del 5 de març fins el 12 d’abril. Aquestes jornades gastronòmiques ens donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava del pollastre i Carxofa del Prat en divuit restaurants del Prat, Gavà, L’Hospitalet del Llobregat i Sant Boi.

En la web oficial podràs veure tots els menús de les jornades, a més de les receptes. En l’edició 2015, podeu escollir entre menús que van de 25 a 30€, un preu que inclou una ampolla Damm Inedit de 0,75 l. per cada 2 comensals. La beguda que marida amb els menús torna a ser la cervesa Estavella Damm Inedit.

Alguns dels plats que podreu tastar són els bunyols de Carxofa Prat, quiche de calçots del Parc Agrari i boletus i paté de Carxofa Prat, la cocotte de Pota blava rostit, crema de patata i crosta de manxego, els canelons de pota blava gratinats amb beixamel de tòfona, el coulant de Pota blava farcit de ceps, Carxofa Prat i rovell, entre moltes altres delicioses propostes.

 

marc-gastronomic-prat-llobregat-2015

 

Més informació a http://issuu.com/agtsocialmedia/docs/guia_marc___gastronomic_2015_issuu_11b840250469cf