jornades-galera

Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre. Les Jornades duraran del 12 de febrer al 6 de març.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals.

A diferència d’altres crustacis, la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.

Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita han preparat un seguit de deliciosos menús on podreu tastar raviolis de galera amb la seva salsa i bolets de temporada, galeres i carxofes als allets tendres o púding de galeres, ceps i tòfona blanca, tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, D.O Terra Alta.

Per a més informació podeu entrar al web oficial: http://www.terresdelebre.travel/jornadesgalera/