Sin título

 

Us recordem que, avui, dia 13 de febrer del 2018 celebrem, al Museu Marítim de Barcelona, la IV jornada de networking empresarial de la xarxa de productes de la Terra (empreses de la xarxa i comerços).

 La Xarxa Productes de la Terra, va ser impulsada per primera vegada, al 2010 per la Diputació de Barcelona, és una iniciativa que busca generar riquesa i ocupació i, alhora, posar en valor el territori, vinculant la cultura, la tradició i el patrimoni amb economia. La Xarxa Productes de la Terra, agrupa un total de 12 ens locals i s’adreça a més de 1.200 empreses agroalimentàries de la demarcació de Barcelona.

L’hora recomanada d’arribada és a les 11:00h ja que la jornada començarà a la mateixa hora (a les 11:00h del matí) i a les 16:10h de la tarda tindrà lloc a la cloenda de la jornada.

S’iniciarà amb l’arribada, la preparació de taules i la recollida de documentació que serà de 11:00h a 12:00h.

A les 12:00h es donarà una benvinguda a càrrec de la diputada delegada de la promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, la sra. Sònia Recasens i, del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, el sr. Isaac Albert.

A continuació, a les 12:15 del matí, una vegada finalitzada la benvinguda, es realitzarà el col·loqui sobre els productes locals i de qualitat en el comerç urbà, el qual està moderat per la periodista Tana Collados, amb en Ramon Berengueras de Formatges Betara i Maria Dolors Margarit de Xarcuteries Margarit. Aquesta activitat finalitzarà a les 13:00h.

A la mateixa hora (a les 13:00h) es portarà a terme l’activitat de com fer efectiva i com aprofitar la sessió de networking, per Jordi Genebriera de Dinamium i Lali Altés de Sigma.

De 13:10h a 14:00 es farà el refrigeri, amb productes de la Terra, com les mels de MAS BURET, les conserves artesanes de Mar-Tret, les melmelades de VINYET, el Sushi català de Xarcuteria i Càtering OLGA ROVIRA o les cerveses artesanes de BRIPAU, i preparat pel col·lectiu de cuiners CUBAT del Baix Llobregat.

A l’hora que s’acaba l’activitat anterior, donarà lloc a la sessió de networking, facilitada per en Jordi Genebriera i la Vicky Sancho de Dinamium, fins les 16:00h.

 

I per acomiadar la jornada d’avui, a les 16:10 h de la tarda, es realitzarà la cloenda.

chapuzilla