vinos

 

A Idyllica som uns distribuidors apassionats i bons amants del món del vi i, com a tal,  gaudim al màxim amb cada nova ampolla que descobrim, amb cada nou celler que coneixem, amb cada nou maridatge que fem. I com també som amants de les noves tecnologies, ho teníem clar: havíem de traslladar la nostra gran passió a la xarxa i compartir-la, per aquest motiu disposem d’una botiga online.

Tenim una botiga-magatzem al barri de Gràcia de Barcelona, que es juntament amb la botiga online, un somni fet realitat en el qual no només trobaràs totes les nostres referències de vi, cava i licors, sinó que també pots participar al nostre programa d’activitats (cursos, presentacions de vins, maridatges…).

 

idyllica

 

¿Qué hi trobarás? 

1- Menjar per emportar de primera qualitat amb plats molt variats

2- Algunes propostes per vestir la taula. Portem molts anys treballant amb grans marques de cristalleries, coberteries i vaixelles.

A Idyllica ens volem sentir solidaris i per aquest motiu destinem el 3% de les ventes que realitzem el primer dimecres de cada mes a la fundació IBO, encarregada de desenvolupar projectes de sostenibilitat a la illa de IBO. A més, fa poc hem començat una petita campanya de recaptació de fons instal·lant una guardiola a la nostre botiga de Barcelona, amb el missatge “1 euro aquí, 1 euro a ”IBO”.

 

idyllica_fora

 

Totes les compres que es facin desde la nostra botiga online es lliuraran dins d’una caixa de cartró mitjançant servei de missatgeria. El termini de lliurament aproximat és fins a 5 dies dins la península i fins a 7 dies fora de la península. Podeu consultar tot el tema dels enviaments aquí.

Si també ets un apassionat del món del vi, pots unir-te al Club Idyllica, on podràs participar en diverses activitats com descomptes, degustacions i molt més.

 

club

 

 

Direcció: Rambla del Prat 11, 08012 Barcelona
Telèfon: 902 07 06 65
Mail: online@idyllica.es
Web: http://www.idyllica.es/
Facebook: https://www.facebook.com/idyllica