Foto industria Hortus Aprodiscae

Un projecte preciós, unes melmelades excel·lents

HORTUS APRODISCAe és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

A Hortus fomenten l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomenten la recuperació de varietats locals, promouen valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionen mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans.

Hi trobaràs productes ecològics propis, els serveis de viandes que oferim i, finalment, els nostres consells, informació i activitats sobre l’agricultura ecològica i l’alimentació ecològica.

manipulats-hortus

Si sou empresa alimentària o agricultors/es ecològics, us ofereixen els següents serveis amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors amb discapacitat:

 • Servei de maquila de productes amb marca pròpia: col·laboren en el desenvolupament de solucions individuals per al vostre producte, independentment de si requereix una fase del procés o una combinació de processos productius: elaboració, envasat, etiquetat, encaixat, entre d’altres. Vosaltres els subministreu les matèries primes i ells elaboren el vostre producte final d’acord amb els vostres requeriments i especificacions de qualitat.
 • Servei de manipulats alimentaris: envasat, etiquetatge i encaixat per a campanyes de màrqueting promocional, entre d’altres.

Si sou empresa alimentària convencional, us ofereixen la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries ecològiques per la vostra marca.

Disposen dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIPAC/RGSEAA).

 

Melmelada de tomàquet picant ecològica

Melmelada-de-tomaquet

 • Ingredients: Tomàquet*, sucre blanc de canya* i pebre de Caiena*. L’elaborem de forma casolana mitjançant una acurada selecció de tomàquets de varietats tradicionals. S’inicia una lenta cocció i s’endolceix amb sucre blanc de canya procedent de cultiu ecològic.
 • Consells: El pebre de Caiena li dóna un punt aromàtic picant molt suau que fa d’aquesta melmelada una molt bona acompanyant de carns, tonyina, foie, ànec, magret, formatges cremosos i amanides dolces de fruites.
  *Procedent de cultiu ecològic
 • Format: 290g

 

Melmelada de taronja ecològica

Melmelada-de-taronja

 • Ingredients: Taronja* i  sucre blanc de canya*. L’elaborem de forma casolana mitjançant la cocció de la taronja tallada a mà i endolcida amb sucre blanc de canya procedent de cultiu ecològic.
 • Consells: Aquesta melmelada és ideal per acompanyar amb formatges curats, foie, peix i com a ingredient per elaborar una vinagreta dolça. En les postres, és ideal per acompanyar amb iogurt natural, mató i rebosteria.
  *Procedent d’agricultura ecològica
 • Format: 280g

 

També feu un cop d’ull a les seves salses i conserves, olis, fruits secs i botiga.

 

Adreça: Carrer Josep M. Poblet, 1      43400 Montblanc
Telèfon: 977 86 07 68
Botiga online: http://botiga.hortusaprodiscae.org/
Web: http://hortusaprodiscae.org/es/
Facebook: https://www.facebook.com/hortusaprodiscae