Fruits secs que lluiten per la igualtat i el medi ambient


HORTUS APRODISCAe
és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

A Hortus fomenten l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomenten la recuperació de varietats locals, promouen valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionen mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans.

Hi trobaràs productes ecològics propis, els serveis de viandes que oferim i, finalment, els nostres consells, informació i activitats sobre l’agricultura ecològica i l’alimentació ecològica.

manipulats-hortus

Si sou empresa alimentària o agricultors/es ecològics, us ofereixen els següents serveis amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors amb discapacitat:

  • Servei de maquila de productes amb marca pròpia: col·laboren en el desenvolupament de solucions individuals per al vostre producte, independentment de si requereix una fase del procés o una combinació de processos productius: elaboració, envasat, etiquetat, encaixat, entre d’altres. Vosaltres els subministreu les matèries primes i ells elaboren el vostre producte final d’acord amb els vostres requeriments i especificacions de qualitat.
  • Servei de manipulats alimentaris: envasat, etiquetatge i encaixat per a campanyes de màrqueting promocional, entre d’altres.

Si sou empresa alimentària convencional, us ofereixen la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries ecològiques per la vostra marca.

Disposen dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIPAC/RGSEAA).

 

Avellanes torrades ecològiques

Avellanes-torrades

  • Ingredients: Avellanes*
  • Consells: És un acompanyament excel·lent per amanides, aperitius i com no amb un postre de músic. Un berenar sà.
    *Procedent de cultiu ecològic
  • Format: 100 g

 

També feu un cop d’ull a les seves salses i conserves, confitures, olis i botiga.

 

 

 

Adreça: Carrer Josep M. Poblet, 1
43400 Montblanc

Telèfon: 977 86 07 68

Botiga online: http://botiga.hortusaprodiscae.org/

Web: http://hortusaprodiscae.org/es/

Facebook: https://www.facebook.com/hortusaprodiscae