hortus-aprodiscae-botiga

 

HORTUS APRODISCAe és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

A Hortus fomenten l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomenten la recuperació de varietats locals, promouen valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionen mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans.

A la Botiga Hortus, que també tenen en versió online,  t’ofereixen aliments i productes ecològics certificats de producció pròpia: verdures, avellanes, oli d’oliva verge, olives arbequines, melmelades i salses…

251064_190133377700461_3417760_n

A la seva botiga també trobaràs aliments ecològics certificats d’altres productors: alimentació infantil, aliments per a celíacs, xarcuteria, làctics, plantes aromàtiques, infusions, pasta, llegums, algues, sucs, carn ecològica, etc. Hi  trobaràs tot allò que necessites per alimentar de manera sana i nutritiva a la teva família.

I amb la teva compra, a més d’escollir aliments sans i ecològics, contribueixes en un projecte d’ocupació i integració de persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

manipulats-hortus

Si sou empresa alimentària o agricultors/es ecològics, us ofereixen els següents serveis amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors amb discapacitat:

  • Servei de maquila de productes amb marca pròpia: col·laboren en el desenvolupament de solucions individuals per al vostre producte, independentment de si requereix una fase del procés o una combinació de processos productius: elaboració, envasat, etiquetat, encaixat, entre d’altres. Vosaltres els subministreu les matèries primes i ells elaboren el vostre producte final d’acord amb els vostres requeriments i especificacions de qualitat.
  • Servei de manipulats alimentaris: envasat, etiquetatge i encaixat per a campanyes de màrqueting promocional, entre d’altres.

Si sou empresa alimentària convencional, us ofereixen la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries ecològiques per la vostra marca.

Disposen dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIPAC/RGSEAA).

 

Feu un cop d’ull a les seves salses i conserves, olis, fruits secs i confitures.

 

foto-bodego-productes-hortus

 

Botiga online: http://botiga.hortusaprodiscae.org/

Adreça: Av. Doctor Folch, s/n
Montblanc

Telèfon:  977 861 910

Horari d’estiu:
De dilluns a divendres:
de 10:30 h a 14:00h
16:30 h a 21:00 h

Horari d’hivern:
De dilluns a divendres:
de 10:15 h a 14:00h
16:30 h a 20:00 h
Dissabte de 10:15 h a 14:00 h

Web: http://hortusaprodiscae.org/es/

Facebook: https://www.facebook.com/hortusaprodiscae