pomes-horta-barbens

L´autèntica poma sense intermediaris

HORTA DE BARBENS és una empresa familiar hortofrutícola, pensada al 100 % per al consumidor oferint els millors productes de les nostres terres, tan en sabor, imatge, calibre i conservació.

HORTA DE BARBENS vol donar a conèixer els seus excel·lents productes cultivats de manera tradicional, aconseguint aíxi una poma i pera d’alta qualitat, naturals i RESPECTUOSES AMB EL MEDI AMBIENT.

Per HORTA DE BARBENS és fonamental oferir una molt bona qualitat al consumidor per tal de compartir amb vosaltres els nostres millors productes SENSE INTERMEDIARIS.

Situat en la plana regada pel Canal d’Urgell, un sector de terme, anomenat Aguilella, està separat de la resta del territori pel municipi de Tornabous.

El sector principal del terme el travessa el Canal d’Urgell, i inclou, a més de Barbens, el poble del Bullidor.

A Barbens, poble pioner en la producció de pomes i peres on el 70 % de les famílies es dediquen a la seva producció.

La seva poma Golden ha estat guardonada amb el premi del tast dels consumidors en el 1r Premi Internacional a la Millor Poma Golden.

 

Productes

La poma de Barbens és una de les més conegudes de la regió. La seva carn cruixent i sucosa, molt dolça i aromàtica li dona un toc peculiar a la resta de pomes de tot el món.Una de les nostres característiques més importants, és la gran selecció que realitzem a HORTA DE BARBENS per poder oferir al consumidor una fruita de gran qualitat, SENSE INTERMEDIARIS I DIRECTE DE PAGÈS.

 

POMA GOLDEN

poma-golden-horta-barbens

La poma Golden és la varietat més cultivada d’ HORTA de BARBENS. El seu gust dolç i color verd groguenc, la seva carn cruixent i sucosa molt dolça i aromàtica li dona un toc peculiar a la resta del món.

 

PERA CONFERENCE

pera-conference-horta-barbens

La pera Conference, anomenada pels productors d’aquesta fruita “la reina de les peres”, és la pera per excel·lència més gustosa i aromàtica de totes les varietats existents. D’aroma excel·lent, color verd marronós i forma lleugerament rugosa de pell, la seva polpa és sucosa i dolça. És molt agraïda perquè mai no es torna lloca (tova).

 

POMA BROOKFIELD

poma-brookfield-horta-barbens

Una de les varietats de poma més primerenques, la seva recol·lecció es realitza durant el mes d’agost. Aquesta varietat presenta una pell amb estries vermelles i taronges sobre un fons groc-verdós. La seva polpa és blanca, cruixent, consistent i sucosa.És una poma molt aromàtica, molt dolça i molt saludable a tota hora del dia. Es recomana menjar fresca !!!

 

POMA FUJI

poma-fuji-horta-barbens

La Fuji és una varietat molt tardana. La seva collita es realitza a primers d’ octubre. Aquesta varietat, actualment, és una de les més valorades, tot i ser originàries del Japó. Les postes Fuji HORTA DE BARBENS, no tenen res a envejar amb les que venen del país asiàtic. És una poma cruixent, forta i d’un àcid molt dolç crocant i d’ un color vermell difús molt agradable al paladar i d’aroma exquisit.

 

 

JARC

Pertanyen a l’associació JARC.

logo_jarc

 

 

Dades de contacte

Adreça: C/Urgell, 52 – 25262 BARBENS – Lleida
Telèfon: 679 850 358
E-mail: hortadebarbens@gmail.com
Webhttp://hortadebarbens.com
Facebook: https://www.facebook.com/hortabarbens/