cigro-petit

Llegums ecològics de qualitat

A la Masia Trilla-Hort del Silenci, fan horta ecològica a La Segarra (Cervera,Vall de l’Ondara). Es tracta d’en Ramon, que amb passió i treball cultiva el seu propi hort.

A partir dels excel·lents productes que surten dels seus camps elaboren tot un seguit de conserves, cremes de verdures, melmelades, llegums, pasta i salses. També comercialitzen els productes directament collits de la terra, on el procés de cultiu totalment natural, junt amb unes immillorables condicions del terreny fan que tinguin una qualitat única i diferenciada.

Estan avalats amb l’acreditació de venda de proximitat i de cicle curt, que certifica la procedència dels seus productes. També estan inscrits al CCPAE i serveixen a tota la província de Barcelona. Fan subministre a Menjadors escolars, Restauració i Botigues especialitzades.

Llegums

 

Els comercialitzen tant en conserva, com secs a granel en envasos de 1 quilo i 5.

 

Cigró Alta Anoia

Cigró Alta Anoia

És un cigró petit, de superfície molt llisa, que augmenta fins a tres vegades el seu volum durant la cocció. El seu sabor és molt intens i delicat. La textura és fonent i homogènia, gens farinosa i ferma alhora. La pell, molt fina, harmonitza amb l’interior.

El cigronet de l’Alta Anoia és una especialitat local que durant moltes generacions ha passat de pares a fills aconseguint una perfecta adaptació al medi i unes qualitats gastronòmiques excepcionals.

El cultiven a Cal Seravalls , dins el municipi de Pujalt, amb cura i evitant pràctiques nocives per el medi ambient.

 

 

Dades de contacte

hort-del-silenci

 

 

 

 

 

 

Adreça: Hort del Silenci – Masia Trilla  Camí de Cervera al Talladell, s/n. 25200 – Cervera (Lleida)
Telèfon:
644 550 385
Mail:
ramon@hortdelsilenci.cat
Web: 
http://hortdelsilenci.cat/
Facebook: https://www.facebook.com/masia.trilla