hamburgueses-llenties-tofu

Aprèn a fer una deliciosa hamburguesa vegana

 

Ingredients per a la recepta (4 racions)

  • 1 Tassa de Llenties seques Ecosalim
  • 1 Unitat de Ceba mitjana
  • 4 Unitats de Pebrots vermells petits envasats (piquillo o morrón)
  • 120 Grams de Tofu tou
  • 1 Grapat de Pa ratllat

 

Elaboració

  1. Per realitzar aquesta recepta d’hamburgueses veganes, posa a bullir les llenties. Mentre es cuinen, s’ofega en oli la ceba i els pebrots prèviament picats.
  2. Quan les llenties estiguin llestes, escorreu-les i aixafeu-les lleugerament, de manera que quedi més o menys la meitat de la llentia sencera. Després, en el mateix cassó on has ofegat les verdures, sense retirar l’oli, afegeix les llenties i el tofu.
  3. Barreja bé i afegeix la quantitat de pa ratllat necessària perquè la massa es pugui modelar i formar les hamburgueses. Un cop aconseguit, fes les hamburgueses de la mida que vulguis i cuina fregides o al forn.
  4. I llest! Ja tens les teves hamburgueses veganes de llenties i tofu preparades per menjar acompanyades d’arròs blanc, verdures saltejades o l’amanida que més t’agradi.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Vinya del Metge de Cellers d’en Guilla, un vi rosat de garnatxa roja (85%) i garnatxa negra (15%). Amb un color rosa clar i una nova línia de treball en quan al disseny de l’etiqueta, és molt elegant a nivell visual. En nas es presenta fresc i en boca equilibrat i afable.

vinya-del-metge

Recepta extreta de: https://www.recetasgratis.net/receta-de-hamburguesas-de-lentejas-y-tofu-56367.html