Distribuïdors del millors productes gourmet de la província de Girona

Gourmona neix el 2017. La seva història comença anys enrere al món de l’esport i continua, fins ara, amb la recerca d’una àmplia selecció de productes gastronòmics d’alta qualitat. És un projecte iniciat per un equip de persones amb una mateixa filosofia: Gastronomia i cultura. Pensat per oferir, valorar i aprendre a gaudir dels petits plaers de la vida. Una iniciativa feta amb molta il·lusió, esperança i ganes de futur. Amb aquesta idea treballem cada dia per proporcionar el millor als nostres clients.

FUNCIONAMENT – Gourmona t’envia la teva comanda sense moure’t de casa. És molt fàcil, només cal escollir allò que més us agrada. Aquesta botiga online està organitzada de tal manera que serà ràpid i còmode.

gourmona-botga-online

 

Productes

Gluten Free

Us presentem una àmplia gamma de productes sense gluten, seguint amb el nostre propòsit d’atendre les necessitats dels nostres clients.

 

Rebost

Us oferim un gran nombre de productes de qualitat relacionats amb la xarcuteria, mermelades i confitures, olis, mels, entre molts d’altres.

 

Celler

Us proporcionem una amplíssima varietat de vins, caves, vermuts, sidres, licors i sucs naturals. Seleccionats per tal que trobeu tot el que necessiteu i molt més.

 

 

Llibreria gastronòmica

 

 

Dades de contacte

Adreça: GOURMONA, S.L.
C/ Colom, 45 – Baixos
17834 Porqueres (Girona)
Mail: info@gourmona.com
Web: http://gourmona.com/