giro-ribot-vinya

Tradició, innovació en uns vins i caves amb molta història

Giró Ribot és una empresa 100% familiar, que es dedica a l’elaboració de caves a la D.O. Cava i de vins a la D.O. Penedès. El celler està no només ubicat al centre més antic i emblemàtic de la Denominació d’Origen Cava, sinó que a més a més està situat al cor de la famosa zona vinícola del Penedès, a la població rural de Santa Fe del Penedès.

La família Giró Ribot està íntimament unida a la comarca del Penedès, per vincles que es remunten a vàries generacions de productors de licors i begudes espirituoses.

Ens hem fixat l’objectiu d’obtenir productes d’alta qualitat, perfeccionant constantment el nostre procés de producció per buscar la màxima excel·lència.

El resultat és una família amb vocació per superar-se a sí mateixa per oferir vins escumosos amb un toc personal i d’unes qualitats úniques. Els nostres productes han aconseguit nombrosos premis, mencions especials i diplomes que avalen la qualitat i la manera de fer dels seus productes.

giro ribot 7

 

A continuació, us mostrem la quantitat i diversitat de productes que ofereixen sota diverses marques.

 

Caves

 

Vins

 

Premis

La bona feina del seu celler ha fet que alguns dels seus caves i vins hagin estat reconeguts per la guia Peñin 2016:

Giro Ribot

Van obtenir 5 medalles (4 de plata i una de bronze) al Concurs Internacional de Vins de San Francisco 2016.

giro-ribot-medalles

 

I 5 medalles en el concurs San Francisco International Wine Competiton 2017.

giro-ribot-San-Francisco-International-Wine-Competiton-2017

 

Enoturisme i activitats

A més d’oferir els productes que us acabem d’esmentar; Giró Ribot també proposa diverses activitats dintre de les seves vinyes:

  • Visita al celler: pots conèixer las seves bodegues ubicades al cor del Penedès, un paisatge combina tradició amb noves tecnologies; unes instal·lacions preparades per una visita guiada amb degustació inclosa.
  • Cursos de tast: amb una duració aproximada de 2 hores, poden ser d’iniciació o avançats.
  • Meeting Points: es poden reservar els espais per celebrar convencions, reunions, incentius a clients… Tot en un ambient vinícola i en un paisatge singular i preciós.

 

giro ribot 8

 

Dades de contacte

Adreça: Finca el Pont S/N, Santa Fe del Penedès.
Telèfon: 938974050
Fax: 938974311
Web: www.giroribot.es
Mail: giroribot@giroribot.es
Facebook: Giró Ribot