GILBERT-GAILLARD-giro-ribot

La setmana passada durant la fira d’Alimentària 2016 es va realitzar el lliurament de medalles als cellers guardonats al Concurs Internacional de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016. Giró Ribot ha vist reconeguts els seus caves amb un total de 3 medalles d’or i 1 de plata.

Dos dels nostres caves han estat reconeguts amb la Medalla d’Or 90 + ; el Cava Mare Brut Nature Reserva 2009 i el Cava Avant Brut Reserva Barrica. El cava Giró Ribot Spur també ha estat guardonat amb una Medalla d’Or i el Giró Ribot Brut Rosat s’ha endut una Medalla de Plata. Gilbert & Gaillard és una revista internacional de vins d’origen francès amb més de 25 anys de trajectòria, i amb l’objectiu específic en la difusió i qualificació del vi; any rere any, realitza les seves degustacions a nivell mundial en els 5 continents. Aquest any 2016, Catalunya ha estat triada per Gilbert & Gaillard com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ.

La Revista Internacional de Vins Gilbert & Gaillard és la segona revista especialitzada més important al món, amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició.