Ingredients

  • 3 tomàquets d’amanida
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot verd
  • ½  pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • 2 o 3 grans d’all
  • Pa (opcional)
  • Vinagre, al gust
  • Sal, al gust
  • Oli Or Vell, al gust
  • 1 ou dur

 

Preparació

  1. Posem en un bol els tomàquets, els alls , la ceba i el cogombre prèviament pelats i tallats; i el pebrot verd i el pebrot vermell (sense llavors).
  2. Si afegim pa, l’haurem de deixar en remull almenys 15 minuts amb el vinagre.
  3. Si no hi posem pa,  afegim  sal, oli, vinagre i aigua.
  4. Ho triturem tot i després ho tastem per corregir el gust.
  5. Ho colem per retirar les pells que hagin quedat.
  6. Pelem i tallem un ou dur a daus i ho deixem refredar tot a la nevera durant 2 hores.