gaspatxo

 

Color i sabor per refrescar el nostre estiu

 

Ingredients de la recepta

  • 3 tomàquets d’amanida
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot verd
  • ½  pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • 2 o 3 grans d’all
  • Vinagre i sal al gust.
  • 1 ou dur
  • Oli Alforja Agrària

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc, trossegem els tomàquets, els alls, la cebra tendrá i el cogombre i, juntament amb el pebrot vermell i el verd, (sense les llavors), els col·loquem a un recipient.
  2. Si volem elaborar el nostre gaspatxo amb pa l’haurem de deixar en remull durant 15 minuts com a mínim, amb el vinagre. En el cas de fer.ho sense pa, afegim la sal, l’oli de qualitat Alforja Agrària, el vinagre i una mica d’aigua.
  3. Un cop tenim tots els ingredients, els triturem i anem tastant per corregir el gust i que quedi el gaspatxo tal i com ens agrada.
  4. El colem per tal de que quedi líquid i eliminar les pells i trossos de verdures que hagin pogut quedar.
  5. Finalment, pelem i tallem un ou dur a dauets petits i l’incorporem dintre del nostre gaspatxo, ho fiquem tot a la nevera perquè refredi durant 2 hores aproximadament i ja el tindrem preparat per acompanyar el nostre estiu.

 

Maridatge:

Per acompanyar aquest gaspatxo refrescant, proposem l’ADN Blanc de Adernats Vinícola de Nulles, té autèntic caràcter mediterrani, és jove, refrescant, alegre i viu, com el gaspatxo, per això és ideal per acompanyar-lo,equilibrat, suau i elegant, amb un postgust característic, serà el complement perfecte.

adn blanc