fira-vi-art-batea

El concurs internacional Grenaches du Monde arriba a la Terra Alta la propera setmana amb un intens i complet programa d’activitats destinat als membres que conformen el jurat del certamen.

La Denominació d’Origen Terra Alta, amb la voluntat de fer partícip a tota la comarca i, per extensió, a les Terres de l’Ebre, ha organitzat també una sèrie d’actes oberts al públic, i que es concentraran en la jornada del dissabte 14 d’abril.

Al matí, de 11h a 15h, l’epicentre del concurs se situarà a Batea, on se celebrarà la Fira del Vi i l’ArtUna trentena de cellers maridaran els seus vins amb les propostes d’artistes i artesans de les Terres de l’Ebre, en un itinerari que recorrerà el nucli històric del municipi. Hi participaran els nostres productors gourmet ALTAVINS (president de Consell Reg. DO Terra Alta) i VINS LA BOTERA.

La fira es completarà amb una proposta gastronòmica basada en productes de proximitat, i la música en directe de tres duets que animaran als assistents al llarg de tot el recorregut de la fira.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=cx6ULHywHsw[/youtube]

Nit de les Garnatxes amb Estrella

Dissabte al vespre es posarà fi a aquesta sisena edició del concurs amb una gala de cloenda que se celebrarà a l’Església del Poble Vell de Corbera a les 20h. A la cerimònia, presentada per la periodista i escriptora Empar Moliner, es donaran a conèixer els vins guanyadors d’aquesta edició, que es podran tastar a continuació en un sopar de gala a càrrec dels 3 xefs amb Estella Michelin de les Terres de l’Ebre: Fran López, de Villa Retiro, Jeroni Castell, de Les Moles, i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí.

L’artista ebrenc Èric Vinaixa serà l’encarregat de posar la música a aquesta Nit de les Garnatxes amb Estrella, que serà un acte obert també al públic en general i que servirà per posar punt final al concurs Grenaches du Monde a la Terra Alta. Les entrades per aquesta gala, així com per a la resta d’activitats, es poden adquirir a la pàgina web de la Denominació d’Origen Terra Alta (concursgarnatxes.doterraalta.com).