guia-repsol

Els formatges de Formatges Muntanyola han estat elegits per formar part de la “GUÍA REPSOL DE LOS MEJORES ALIMENTOS Y BEBIDAS DE ESPAÑA, NO PERECEDEROS”, edició 2018. En concret, l’ecològic de pasta tova cendrat i l’ecològic curat i rentat amb cervesa.

Una trentena de formatges artesans de tot Espanya consten a la Guia Repsol edició 2018. Els productes es poden veure a la Guia Repsol online i a la Guía de los Mejores Alimentos de la web Gastro Marca España.

La Guia Repsol escull productes cada any que ressaltin per la seva qualitat i excel·lència passant per diferents filtres d’experts. Tot un reconeixement al treball i el producte.

 

Què es té en compte a l’hora de distingir un bon formatge?

La crosta, l’aspecte interior, el tall, la llet, el temps de maduració, l’afinació o les cures que ha rebut són alguns dels aspectes que es tenen en compte a l’hora d’escollir un bon formatge. Segons la Guia Repsol, però, sens dubte els trets més importants són l’aroma i el gust. La conservació dels formatges moltes vegades planteja dubtes i dificultats, però per preservar-lo correctament hem de prestar especial atenció a la temperatura i la humitat.

 

Segons la Guia Repsol, “s’està produint una autèntica revolució del formatge a Espanya”

En les últimes dècades han aparegut nombrosos formatges artesans a Espanya, productes moltes vegades originals i innovadors i molt consolidats. Segons la Guia Repsol, aquesta trajectòria ha generat un ric patrimoni que avui dia supera les 150 varietats.