fbpx
Cerca

http://crossfitraze.com/contact/ Tot va començar l’any 1932, quan Virginias repartia galetes, torrons i xocolates amb un camió en la zona de Tarragona. A poc a poc van anar creixent i els seus productes van arribar a tota Espanya.

buy Pregabalin in uk El seu centre de producció se situava a Reus, la fàbrica que avui dia continuem trobant en el cor de la ciutat. 87 anys més tard, la tradició els va portar a inaugurar l’obrador d’Agramunt, situat en el bressol del torró.

http://theashleywinston.com/premium/env.example En aquest mateix lloc elaboren, des de 2019, alguns dels torrons de la gamma Artesans el Taller de Virginias.

Obrador El taller de Virginias

Durant tots aquests anys han reformulat els productes i potenciat la tradició, aquesta que els ha vist créixer. També han desenvolupat el vessant més innovador i, gràcies a la col·laboració de grans xefs, compten amb una gamma gurmet que no et pots perdre. Gràcies a les nostres botigues de Reus, Agramunt i en altres punts de venda com a Barcelona i Madrid, fem arribar dia a dia el nostre dolç a totes les llars.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Kirando Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.