Comanda Snails House – La Casa dels Cargols Mira el Vídeo

Un dels majors distribuïdors a l’engròs de productes fets de caragols i especialistes en la seva producció intensiva

Snails House – La Casa dels Cargols – és una empresa especialista en la producció i comercialització a l’engròs de caragols. De fet, és un dels majors distribuïdors del món en vendre lots de productes fets de caragols a una varietat de països d’arreu del món. La seva seu distribuïdora està a Arenys de Munt.

Especialistes en la helicicultura, se situen com a líders en qualitat i quantitat dins d’aquesta indústria. Són moltes les empreses grans i xarxes de restaurants que opten pel seu producte per la seva alta qualitat i neteja ecològica dels productes que ofereixen. El seu negoci se centra en l’enfocament individualitzat per a cada client, així aconsegueixen un millor resultat bidireccional segons les necessitats del comprador.

Posseeixen un ampli espai de granja per a la cria i cultiu de caragols amb una àrea de 600.000 m2 ecològica, neta i boscosa. Els propis caragols es troben en hàbitats naturals i en les millors condicions favorables que tenen un important impacte en la qualitat final de la seva carn i en la qualitat.

De les tipologies de caragols que s’hi recol·lecten destaquen les següents espècies: Helix Aspersa Maxima, Helix Aspersa Muller i Helix pomatia.

Nails House elabora i comercialitza 7 tipologies de producte: caragols congelats amb els quals estalviaràs temps i transport, caragols preparats de gran qualitat, d’altres productes fets a base de caragols, com paté, cloïsses o caviar, moc de caragol per a productes de bellesa, plats cuinats de caragols, caragols vius i productes derivats.

Tots aquests mol·luscs passen diverses etapes d’higiene i neteja çbiològica abans de ser preparats per a la comercialització. Cadascuna d’aquestes fases té un examen de protocol i control per a comprovar que s’està passant els estàndards de qualitat i sanitat establerts.

L’empresa està formada per un ampli col·lectiu de professionals en el sector que elaboren un treball grandiós pel que fa a la classificació i examinació estricta del caragol. També compten amb un equip de xefs professionals

Compten amb equips tecnològics i moderns que permeten conservar el caviar, els filets i els caragols en escabetx sense perdre la textura tendra i el sabor de cada producte.

En el nostre equip treballen els xefs professionals que fan l’escargot segons les millors receptes tradicionals i originals de la cuina mundial. Així com, ofereixen consells i recomanacions acords amb el caragol per a cuinar des de casa o en restaurants.

2 Opinions sobreSnails House – La Casa dels Cargols

E. Calvente

2 Ressenyes

Una nova experiencia

5/ 5

Ho veig tot correcta. M´agradaria posar sota el logo SNAILS HOUSE “LA CASA DELS CARGOLS”

Era aquesta ressenya ...?

E. Calvente

2 Ressenyes

Test

5/ 5

test

Era aquesta ressenya ...?

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa