fbpx
Cerca

Pastisseria La Palma obrim la primera botiga a la Creu de Barberà a l’any 1952 tenint com a fundador a Conrado Sanfeliu.

Durant tots aquests anys, gràcies a Pere Sanfeliu, el nostre objectiu ha estat satisfer les expectatives dels nostres clients i poder crear un vincle de confiança entre les dues parts.

Tots els productes estan fets de forma artesanal, amb les millors matèries primeres, barrejades amb la nostra llarga experiència en la qual s’han format quatre generacions de pastissers que, fruit d’un sentiment de constant superació, han aconseguit una qualitat reconeguda en el sector de la pastisseria.

En l’actualitat, Pastisseria La Palma compta amb un variat assortiment de pastisseria, bomboneria, pastisseria, fleca i pastes salades. Podreu trobar tot aquest assortit de productes dolços i salats en qualsevol dels nostres establiments a Sabadell, Barberà i Sant Cugat.

La filosofia de treball es basa en la frase estrella de Carles Boix, pastisser: ens agrada endolcir la vida de les persones. Nosaltres ho fem basant-se en la sensibilitat i el nostre ampli coneixement en el món de la restauració.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!