fbpx
Cerca

Constanza Antic i nou; Tradició i innovació; Mescla harmònica del territori; Cupatge de Valors. Extraiem el fruit de les oliveres mil·lenàries i els processem amb l’última tecnologia. Creiem a unificar la tradició i innovació, entremesclar el passat amb el recent. Entendre els valors antics amb una visió fresca. Experts artesans purificant el nostre producte fins al seu últim traç. Fins al mínim detall que marca la diferència. Mil&unverd prové de Mil&Una visions, Mil & Una percepcions i Mil & Una expectatives del verd del territori. Serfs del fruit de la naturalesa.

Productes destacats

buy neurontin no prescription El seu oli Arbor Sacris s’enquadra dins de la Marca de Garantia Farga Mil·lenària, marca regulada per la mancomunitat de la Taula del Sénia i auditada per Norma Agrícola. Aquesta acreditació garanteix que aquest AOVE procedeix en exclusiva d’oliveres mil·lenàries que superen els 3,5 metres de perímetre a una altura d’1,3 metres del sòl. Cadascun d’aquestes oliveres de varietat Farga han estat catalogats i classificats per la mancomunitat de la Taula del Sénia i declarats com a Sistema Important de Patrimoni Agrícola Mundial per la FAO (UNESCO).

buy modafinil online in uk D’altra banda, Arbor Senium ret homenatge a la terra que abraça les oliveres centenàries i mil·lenàries. El territori que crea el riu Sénia modela el paisatge i el converteix en la nostra identitat obtenint com a fruit el nostre oli AOVE Arbor Senium. Entorns al voltant del riu, paratges de muntanya i records històrics són el que es conjuminen en aquesta zona. La Sénia està situada en el sud de la província de Tarragona, a la comarca del Montsià, on en el llit del seu riu conflueixen les comunitats d’Aragó, Catalunya i València.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.