fbpx

Mels 100% catalana

Som la 5a generació d’apicultors, empresa familiar ubicada a la masia que porta el nom de la marca Mas Buret. Tenim 300 arneres situades en diferents zones de les comarques del Penedès, l’Anoia i el Bages. També fem transhumància per anar al Montseny a buscar la mel del castanyer, els melats de l’alzina i a la Cerdanya per fer la mel d’alta muntanya.

Els efectes de la mel són saludables com a substitut del sucre, molt antisèptic i revitalitzador. També es molt recomanable als esportistes i atletes per la gran càrrega d’energia que té.

Els nostres valors són producte de proximitat, bon servei i bona relació qualitat-preu. Treballem de forma artesanal i, a la vegada, utilitzem els millors equipaments per a l’extracció, recol·lecció i envasat, amb la finalitat de garantir productes naturals de màxima qualitat.

Mas Buret és una masia envoltada d’arbres: oliveres, ametllers, nesprers, pomeres, cirerers, pins… situada sota el massís de la Tossa, dins del terme de Santa Margarida de Montbui, entre els nuclis de Montbui i el Saió.

Varietats de mel

La mel Mas Buret és 100% mel del país. El procés d’elaboració és artesanal des de la recol·lecció fins l’envasament. Les ubicacions dels abellars estan pensades de forma que les abelles estiguin en paratges naturals on puguin recollir el millor nèctar.

Els productes de Mels Mas Buret són:

Formats de 500 grams, 750 grams i 1,9 kg.

  • Mel de farigola 
  • Mel d’eucaliptus
  • Mel de taronger
  • Mel de castanyer
  • Mel d’alta muntanya

Formats de 500 grams, 750 grams, 1 kg, 1,9 kg i 6 kg

  • Mel de mil flors
  • Mel de romaní

 Mel de collita pròpia la de milflors i romaní de les comarques del Penedès, Anoia i Bages. La mel d’alta muntanya collita pròpia de la comarca de la Cerdanya a prop del municipi de Meranges.

Després també tenen gelea real de tot tipus i pol·len, així com caramels de mel i farigola.

Podeu adquirir els nostres productes a fruiteries, botigues alimentació  o herboristeries en la página web podeu trobar les adreces. I si ho desitgeu, també podeu visitar la masia. Aquí podreu veure les abelles en el seu entorn natural, conèixer com collim  la mel i degustar les diferents varietats de mels monoflorals.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!