fbpx
Cerca

smoking neurontin
La Cabana d’Alcover som una petita empresa familiar que es dedica a l’olivicultura i s’esforcen dia a dia per fer el millor Oli d’Oliva Extra Verge Ecològic possible. Són operador inscrit amb el número CT 003400 en el registre del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Empreses agràries de producció i Empreses elaboradores.

http://noblebuzz.com/cool-think-selfies-sorry-say-youve-got-nothing-guys-see-real-extreme-selfies-done-done-right/ Estan situats al Camp de Tarragona, una comarca rodejada de muntanyes i amb el mar davant, aquesta situació privilegiada fa que d’aquí surtin els millors olis d’oliva dolços d’Espanya. Per obtenir el millor Oli d’Oliva Extra Verge Ecològic possible només hi ha un secret, esprémer les olives com més ràpid millor, un cop són recollides de l’arbre (i només de l’arbre) les olives comencen a fer-se malbé i com més ràpid es premsin millor serà l’oli que en surti. Estimen la seva feina, la terra, i aquesta inquietud per fer-ho millor genera una voluntat d’aprendre, aprendre de nou a fer les coses d’una manera diferent, d’una manera millor, és per això que hem fet el pas a l’agricultura ecològica.

Clarksdale Continuen fent un oli dolç i afruitat, però respectant el medi ambient i la terra. Com que entenem la finca com un TOT, hem incorporat un ramat d’ovelles per ajudar-nos a controlar les males herbes, hem sembrat els carrers amb proteaginoses que recullen el nitrogen de l’aire, l’incorporen a la terra i alimenten a l’arbre, alhora que alimenten el ramat.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.