L’Or de Ponent

KYLATT és la unió de la millor selecció d’olives arbequines dels camps d’Alcanó, l’expertesa dels tècnics del Molí d’Alcanó i la passió per la gastronomia del Xef Oriol Ivern (Hisop, Barcelona amb Estrella Michelin).

És un oli fruitat verd, en boca és picant, amb un amarg i dolç equilibrat. Els seus aromes recorden l’herba tallada, notes d’ametlló o fonoll o nou verda, o de verdures de fulla, així com tocs clars d’ametlla, que li defineixen la dolçor en boca dels olis d’Arbequina.

El seu caràcter afruitat el fa ideal per acompanyar plats de carn i peix, i també per potenciar els sabors en plats fornejats o en fregits suaus. Igualment és ideal per tastar-lo sol, per apreciar la seva essència.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa