fbpx
Cerca

cheekily 40° 48’N HARBOUR neix fruit de la passió del Daniel Casas per la navegació, la mar, la cocteleria i la riquesa d’una terra única, màgica: el Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera), fins al punt d’obsessionar-lo i inspirar-lo a fusionar-ho, en estat líquid, en una ginebra que concentrés amb equilibri i harmoniosament tota la biodiversitat i riquesa botànica de la zona.

buy online cytotec 200 mcg HARBOUR és mar, sal, sorra, port, barques, xarxes, sol, mestral, Delta… Elements fusionats per elaborar un sabor únic, que transmet l’essència d’una vida vora l’aigua, d’una vida que navega constantment mar endins, però que sap que sempre ha de tornar al seu punt d’origen: 40° 48’N 0° 44’E, a la Badia del Fangar, al Port, a L’Ampolla.

Pregabalin no prescription HARBOUR és una ginebra de tipologia “Floral-herbàcia” elaborada totalment amb elements naturals collits a mà al parc natural del Delta de l’Ebre, patrimoni natural i cultural.

Una excel·lent conjugació de botànics marins i propis d’aquest territori: pell de llimona, pell de taronja, fonoll marí (Crithmum maritimum), rave de mar (Cakile maritima), sajolida “herba d’olives” (Satureja obovata), salicòrnia (Salicornia europaea), quatre botànics més i aigua desmineralitzada de les fonts dels Ports de Tortosa-Beseit, parc natural.

Elaboració artesanal

HARBOUR és una Distilled Gin elaborada artesanalment (handcrafted), destil·lada en un alambí de coure de més de 100 anys d’història de 100 litres de capacitat.

Es produeixen minúscules remeses (small batch) per preservar millor l’aroma, frescor i naturalesa dels subtils i extraordinaris botànics acabats de collir i seleccionats curosament a mà pel Daniel Casas (de la Punta del Fangar, arrossars, penya-segats, platges de l’Ampolla i el GR-92 Sender Mediterrani) i aconseguir el sabor fresc, radiant i suau que caracteritza el nostre gin.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Langepas Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.