Fruits de la Mar són peixaters que tenen el seu origen a L’Ametlla de Mar, i una trajectòria professional de 15 anys d’experiència. Ara, estan situats a l’Avinguda de Sarrià, 69 junt amb l’Avinguda Diagonal, a Barcelona.

Els productes que venen es centren en el peix i marisc de qualitat amb el punt fort en el peix salvatge. Tenen una venda habitual i diària de més de 40 referències en peix fresc de platja de proximitat de les llotges d’arreu de Catalunya.

Parlant d’espècies més concretament, la seva especialitat és el peix de platja, com el seu exitós i particular Llenguado, el Llobarro, l’Orada, el Déntol, el Cap roig, o el rèmol, tot salvatge i Km.0. També destaquen amb  la Tonyina Roja.

També destaquen amb l’Anguila i Angules, la Llagosta Roja, Llamàntol Blau, i el Salmó Salvatge en la seva varietat més exclusiva, òbviament tot de proximitat, menys el salmó salvatge que prové de les gèlides aigües d’Alaska.

A més, hi ha la possibilitat de trobar productes exclusius com cranc reial, el peix mantega autèntic, percebe Galleg, caviar d’esturió, ostra francesa, i les “espardenyes”, entre d’altres productes gourmet.

La selecció de peixos i mariscs que disposen, en la seva gran majoria estan lliures lliures d’anisakis. D’aquesta manera, ofereixen un producte segur, de qualitat i bó, que si vols te’l poden fer arribar al teu domicili o a peu de botiga.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa