fbpx
Cerca

Fruits de la Mar són peixaters que tenen el seu origen a L’Ametlla de Mar, i una trajectòria professional de 15 anys d’experiència. Ara, estan situats a l’Avinguda de Sarrià, 69 junt amb l’Avinguda Diagonal, a  http://pacificindustrialmarine.ca/marine-construction/ Barcelona.

Els productes que venen es centren en el peix i marisc de qualitat amb el punt fort en el buy Lyrica australia peix partnersuche forum tipps salvatge. Tenen una venda habitual i diària de més de 40 referències en peix fresc de platja de https://planetacalcas.com.br/4533-dtpt73179-dudu-camargo-assume-namoro.html proximitat de les llotges d’arreu de Catalunya.

Parlant d’espècies més concretament, la seva especialitat és el peix de platja, com el seu exitós i particular Llenguado, el Llobarro, l’Orada, el Déntol, el Cap roig, o el rèmol, tot salvatge i Km.0. També destaquen amb  la  Tonyina Roja.

També destaquen amb l’Anguila i Angules, la Llagosta Roja, Llamàntol Blau, i el Salmó Salvatge en la seva varietat més exclusiva, òbviament tot de proximitat, menys el salmó salvatge que prové de les gèlides aigües d’Alaska.

A més, hi ha la possibilitat de trobar productes exclusius com cranc reial, el peix mantega autèntic, percebe Galleg, caviar d’esturió, ostra francesa, i les “espardenyes”, entre d’altres productes gourmet.

La selecció de peixos i mariscs que disposen, en la seva gran majoria estan lliures lliures d’anisakis. D’aquesta manera, ofereixen un producte segur, de qualitat i bó, que si vols te’l poden fer arribar al teu domicili o a peu de botiga.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.